Väntar..

Sitter och väntar på att min sega kusin ska höra av sig så jag kan åka till henne. Men hon vill varken svara på sms eller telefon så jag får helt enkelt bara vänta.
-
Jag var borta en sväng i min sambos replokal och bjöd bandet på den överblivna tårtan som blev kvar från igår. Den var ganska uppskattad tror jag? Det var iaf vad som sa till mig, haha. Det var nog skönt för dom och få ett litet avbrott. Tror att det kan bli ganska intensivt annars om man bara spelar för dom spelar ju typ 4-5 timmar i stäck. wellwell..
-
Som jag sa så väntar jag på att min kusin ska höra av sig, annars har jag typ bara duschat och fixat mig idag. Imorgon blir det andra bullar, då är det bakning som står på schemat under förmiddagen och sen en sväng till överby men min sambo och sist men inte minst så ska jag ha bassängträning. Så det blir en ganska hektisk dag kan man säga. Det är en heldel som ska hinnas med. Men så är det när det snart är dags för kalas.
-
Det är BARA 3 dagar kvar innan det är högskoleprovet!!!! Jag har liiite smått panik på det faktiskt fast ändå inte. Det känns liksom redan kört ändå. Wellwell, vi får se hur det går.
Någon mer som ska göra det?

Kommentarer
Postat av: Anonym

vann du inte var med igen sötsi!:D

http://bruudar.blogg.se/2012/march/dagens-bloggar-ny-omgang-1.html#comment

2012-03-28 @ 18:54:16
URL: http://bruudar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0