Varit frånvarande

Som ni säkert har märkt så har jag varit ganska eller jaa.. jag har varit helt frånvarande ett tag nu. Detta beror mest på att jag inte haft någon blogg lust eller insperation. Sedan så har jag fått TVÅ olika penicillinkurer mot min UVI och nu är jag på den TREDJE. Börjar änna tvivla på att det är uvi som jag har.. Det åtestår att se om det bli bra efter denna kuren för det hoppas jag verkligen. Är fett trött på at ligga dubbelvikt när jag kissar. Ska inte ge er allt för mycket detljer för det vill ni nog inte ha ;) Haha!
-
Ja och på allt detta så har jag åkt på en skitförkylning.. palla?!?! inte så nej.. Fan va trött jag blir på skiten nu alltså. Men får väl hoppas att det går över snart. Hör typ inget alls pga lock för öronen >_<
-
För er som undrar så mår lilla vovven bra nu och har fått omma hem, han fick stanna två nätter och fick dropp. Dom hittade inget på honom mer än att han var uttorkad då. Tur var väl det, stackarn. Men nu är han sig själv igen. Så det är toppen :) Inga kräkningar och inga diarrer mer!
-
Sen har jag en sak till att berätta, jag har börjat rida igen! Helt underbart! Love it! Det var väldigt många år sedan som jag satt på hästryggen så det känns bra att komma upp igen. Det är oxå ett väldigt lindrigt och bra träningssätt för mig och mina leder. Denna gången ska jag INTE lägga av för jag trivs så himla bra med hästar. :) Jag har pratat länge om att börja rida igen men har inte käns att jag har haft råd med det men nu så får jag ta mig det.
-
Detta blev ett väldigt hoppigt inlägg nu men ni får ta det ;) Nu ska jag komma igång med bloggen igen :) Så håll utkik! :)

Kommentarer
Postat av: Felizia Höök

Vinn ett valfritt mobilskal hos mig - http://feliziahooks.blogg.se/2012/april/vinn-valfritt-mobilskal-fran-wwwsupplyse.html#comment

2012-04-20 @ 20:57:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0