Dålig på bloggfronten.

Det har varit lite sisådär på bloggfronten nu ett tag men jag ska försöka bättre mig. Det har liksom kommit saker ivägen för mig så jag har inte haft tillfälle att blogga.
-
Idag har jag iaf varit en sväng hos min kära mamma. Alltid mysigt att bara vara där en liten stund sådär. Jag var en sväng hos frisören för att jag vill göra nått åt min skitfula färg i håret. Vill nämligen blit askblond men detta kommer att ta tid eftersom jag var korkad nog att färga håret rödbrunt.. Rött pigment är ett helvete att få bort. Jag frågade om vi kanske skulle göra en avfärgning men då sa hon att det skulle bli så missfärgat och inte alls bra. Jag kommer aldrig kunna bli blond direkt utan man får ta det i små steg. Så himla jobbigt, jag trivs bättre som blondin än som mörkhårig. Jag vill ju att det ska ske bara på en gång men ah.. så funkar det såklart inte..
-
Jag skulle tydligen räkna men att det blir laxrosa först.. Jag vill inte vara en pinkhead :O Wellwell.. Det är ju ändå mitt eget fel som är korkad nog och färgar håret och dessutom rött.. purk...
image description

Kommentarer
Postat av: Kimmey ~ Kung varje dag

sv: Njae, han har bara varit det en månad så det var nog ingen fara ^^

2012-04-02 @ 20:59:23
URL: http://bimbolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0